Öröklő Fénnyel Fénylik – Jubileumi antológia

4.990 Ft

A dabasi Gyóni Géza Irodalmi Kör (DABIK) Jubileumi Antológiája

10 készleten

Cikkszám: 2407070000001 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A dabasi Gyóni Géza Irodalmi Kör (DABIK) Jubileumi Antológiája izgalmas, olvasmányos, sokrétű értéket felsorakoztató könyv.

Az irodalmi kör tagjainak bemutatkozásán keresztül megismerhetjük azt a közösséget is, amely öt esztendeje a kultúra terjesztésén munkálkodik. A könyv lapjain jól illeszkednek egymáshoz a költészet klasszkusainak alkotásai és a kortárs költők versei, novellái, gondolatai. Az írásokban megelevenedik az emberi lélek minden zegzuga, az élet világos és sötét oldala, a természet szépsége és fontossága, és bepillanthatunk a végtelen Univerzum titkaiba is. Az írásokban válaszokat találunk, melyek segítenek eligazodni, kapaszkodót, vigaszt nyújtanak. Megpihenünk a dabasi platánfák alatt, betekintünk a kör névadójának, Gyóni Géza költőnek az életébe, munkásságába, emlékének ápolásába. Mindezek mellet olvashatunk izgalmas könyvajánlókat, tartalmas tudásanyagot is.
Az Antológia egy helytörténeti kutatás kapcsán különleges emberi értékeket, különleges információkat is megismertet az olvasókkal.

Szeretettel ajánlom e könyvet a költészet, az irodalom kedvelőinek, az olvasás szerelmeseinek, a tanulni vágyóknak…, és mindazoknak, akik lelki, szellemi feltöltődésre, kellemes kikapcsolódásra vágynak.
“Amely napon nem olvasol, vesztesz.” Te, kedves Olvasó, már nyertél!

Szűcs Szilvia
Anyamesélj.hu

 

ISBN:978-615-80259-9-7

További információk

Tömeg 0.369 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Öröklő Fénnyel Fénylik – Jubileumi antológia” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…