Lengyelné Török Erika

Lengyelné Török Erika vagyok, tanító néni, boldog feleség, büszke édesanyja fiunknak és lányunknak, és nagymamája imádott unokánknak.
Több, mint 25 évet töltöttem a pedagógus pályán. Nem tagadom, voltak nehéz pillanatok is, de csak a szép emlékeket viszem tovább magammal!
Mások szavaival élve:” tyúkanyóként” foglalkoztam a tanítványaimmal.

Mindig is fontos volt számomra az érzések és az értékek közvetítése, mint figyelni a másikra, elfogadóan, szeretettel támogatni egymást.
A napjaimat és a munkámat szeretem tervezni, a rendhez ragaszkodom, ugyanakkor sok minden érdekel, és kipróbálom magam az alkotás sokrétű, színes világában.

A vers, az írás és a zene szeretetét édesapámtól örököltem. A gondolatainkat, érzéseinket verses formában szeretjük kifejezni.
A gyerekek nagyon közel állnak a szívemhez, szeretem az őszinte érzéseiket, az érzékeny, fogékony lelkivilágukat. Ez inspirál a meseírásra. Hiszek a mese gyógyító, fejlesztő hatásában.
A színes filcanyagokból és egyéb kiegészítőkből kézzel varrott illusztrációkkal próbálom még egyedibbé, személyesebbé tenni az írásaimat.

Köszönöm, hogy tagja lehetek a Gyóni Géza Irodalmi Körnek, tanulhatok, fejlődhetek, és megmutathatom magamat!

Erika írásait itt olvashatjátok << ide katt! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük